FANCLUB BIJEENKOMST 2007

 

Op zondag 30 september 2007, van 12.30 uur tot 16.30 uur,  organiseren we voor de 25ste keer en fanclubbijeenkomst in het gebouw van de Leo Fanfare in De Cupsstraat 1B, in Hilversum.  De zaal gaat een half uur voor de aanvang, om 12.00 uur open. De prijs van de kaartjes is als  volgt: €8.00 voor volwassenen en €5 voor kinderen van 12 jaar en jonger.

 

 

Henk Brederode

 

Henk Brederode zal weer onze speciale gast zijn en ook zal  Eddie Punton uit Schotland weer van de partij zijn. Helaas heeft  Larry Cunningham ons meegedeeld dat hij helaas door verplichtingen elders ( promotionele activiteiten in verband met het uitbrengen van zijn dubbel CD) niet naar de bijeenkomst kan komen.  Hij zou graag bij leven en welzijn volgend jaar voor de fanclubleden willen optreden.

 

Omdat dit de 25ste fanclubbijeenkomst is, krijgen  leden die naar de bijeenkomst komen een klein presentje, een CD waarop onder andere Jim Reeves reclame maakt voor een Amerikaans country muziek radio programma.   

 

Behalve live muziek zullen we ook nog video opnamen van Jim Reeves en de “WALKWAY OF STARS” ceremonie op een video scherm te vertonen.  Ter afsluiting hebben weer een tombola met een paar unieke prijzen.

 

 Eddie Punton